Пловдивчанин се свърза с Plovdiv24.bg, за да отговори на писателя Калин

...
Пловдивчанин се свърза с Plovdiv24.bg, за да отговори на писателя Калин
Коментари Харесай

Пловдивчанин отговори на Калин Терзийски, посъветва го как да прави повече пари

Пловдивчанин се свърза с Plovdiv24.bg , за да отговори на писателя Калин Терзийски. Публикуваме мнението му без редакторска интервенция: "Здравейте, господин Терзийски! Всичко, написано от вас, е доста тъжно за ваше страдание, очевидно. Според мен Вие би трябвало да станете таксиметров водач. Първо: поради финансовата позиция - ще вадите повече пари, очевидно това ви е задачата. 
Второ: ще можете да достигнете непосредствено до мечтаната от вас публика за четене, т.е. изборно ще може да разказвате по време на пътешестване на вашите пасажери за написаните от вас книги и в случай че те се заинтригуват от тях, както и от Вас (такъв грамотен и ерудиран шофьор-писател да ги вози), то те биха закупили книга от вас. Тук предлагам книгите за по-лесно да ги държите на една ръка разстояние - да вземем за пример в багажника, по този начин постоянно ще сте като преносима книжарница и ще може да ги оферирате.
Трето: по време на престой умерено ще може да творите, т.е. да пишете и да създавате вашето творчество. Тук, в случай че изпаднете в толкоз дълбоки размишления и концепциите ви бликат, като Райското пръскало след тежка зима, то Ви поучавам да заключвате от вътрешната страна колата, с цел да не ви тормозят възможни пасажери.

Четвърто: ще срещнете безчет разнообразни хора, някои от тях ще споделят забавни прекарвания, истории, от които Вие гратис може да получите блестящи хрумвания и да напишете незабавно своята нова АВТОРСКА история, разказ и така нататък

Пето: в случай че пък изпаднете в креативна суша и не ви се написа, не ви се твори нищо по време на престоя, то умерено може да си пуснете някой от миналите мачове на Григор, към този момент сме в 21 век, всичко има в интернет.

Шесто: Надявам се да имате кураж и да последвате бизнес проекта ми, в противоположен случай ще продължавате да гледате в канчето на Григор, на Бербатов, на Меси, та даже на вуйна Пена от третия етаж, че била сготвила страшна мусака с картофи от Сърница, а пък вашата не била станала, заради N на брой аргументи.

Седмо: Поради затрудненото ви финансово състояние НЯМА да Ви взимам пари за това, че ви класифицирам живота и Ви давам финансови препоръки по какъв начин да изкарате 5 лв. повече.

С почитание Николай Коев "
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР